Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloeren

Hier vindt u een overzicht van onze acties op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om een PVC-vloer of een andere soort vloer; onze vloeren zijn altijd scherp geprijsd!

 

Kom naar de showroom, dan vertellen wij u er graag meer over. Uiteraard mag u ook altijd, vrijblijvend, een offerte aanvragen. 

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

PVC vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Actie loopt tot en met: 30-06-2018

In de maand junibieden wij PVC-vloeren van de beste kwaliteit aan, voor de laagste prijs. De PVC-vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet met een toplaag van 0.55 mm zijn tijdelijk afgeprijsd van € 38,95 voor € 29,95 per m2.

De PVC vloeren Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo hebben een toplaag van 0.30 mm en die zijn afgeprijsd van € 28,95 voor € 21,95 per m2.

10% korting op de New Square & New Square Piazza van Green-Flor

Actie loopt tot en met: 30-06-2018

De PVC-tegels van Green-Flor zijn niet van echte keramische tegels te onderscheiden. De strakke en moderne kleuren gecombineerd met de grote maatvoeringen zoals 60x60 of 91x91 cm geven je interieur een stijlvolle en elegante uitstraling. Door het gebruikte materiaal voelt de tegel niet koud aan en is daardoor comfortabel in gebruik en ook nog eens uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Deze maand krijg je 10% korting op de vloeren uit de collecties New Square en New Square Piazza!

Realisatie StudioWeb