Menu

Wie zijn wij?

Woninginrichting-Aanhuis.nl is uw specialist voor het inrichten van iedere woning. Wij zijn een landelijke organisatie met altijd een showroom bij u in de buurt voor persoonlijke vragen, wensen en garantie.

 

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt alles op het gebied van vloeren, muren, raamdecoratie en kasten op maat.

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Advies & kwaliteit

Met Woninginrichting-Aanhuis.nl richt u uw hele woning van boven naar beneden compleet in. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies, kwaliteit en installatie. Wij werken met eigen vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen, altijd tegen zeer scherpe prijzen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u ook voor vele extra’s bij ons terecht.

 

Interieuradvies? U kunt een afspraak maken in onze showroom, maar onze adviseurs en/of interieurstylistes kunnen ook  de mogelijkheden bij u aan huis direct op uw eigen interieur toespitsen.

 

 

Garantiesysteem

De organisatie Woninginrichting-Aanhuis.nl staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn dealers. Woninginrichting-Aanhuis.nl werkt samen met landelijk vooraanstaande merken, met de daarbij behorende productgarantie.

 
Bij eventuele problemen en of klachten is de showroom in uw gebied de aangewezen partij welke benaderd dient te worden. Indien dit niet naar uw tevredenheid verloopt, kunt u ons per mail berichten aangaande de kwestie waarna Woninginrichting-aanhuis.nl deze zal beoordelen en bemiddelen om tot een gepaste oplossing te komen.

 
Alle dealers van Woninginrichting-Aanhuis.nl werken met dezelfde betalingsvoorwaarden, en meestal wordt er ook geen aanbetaling gevraagd! Bij (op)levering van het product(en) dient contant, met pinbetaling of vooraf per bank betaald te worden worden.  

 


CBW-erkenning
Élke vestiging van Woninginrichting-Aanhuis.nl is CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

 

Woninginrichting-Aanhuis.nl

P: Postbus 58
 

7470 AB Goor

T: 0547-27 50 82 * 
F: 0547-27 11 45 *
I: www.woninginrichting-aanhuis.nl
E: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) *
BTW:     NL851207005B01
KvK: 54169941

 

* Deze gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor algemene zaken. Voor productinformatie, offertes enz. verwijzen wij u graag naar de dichtsbijzijnde showroom.

 

Uw bedrijf aansluiten bij Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw showroom aan te sluiten bij Woninginrichting-Aanhuis.nl, lees dan hier verder. 

Realisatie StudioWeb